Χορηγία της EUROPA στον διαγωνισμό European BEST Engineering Competition (EBEC)

BEST-EBEC1

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., αποδεικνύοντας εμπράκτως την ευαισθησία και την στήριξή της στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας, συμμετείχε χορηγικά στην διοργάνωση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για την ανάδειξη της εθνικής συμμετοχής στον European BEST Engineering Competition (EBEC), μέσω της στήριξης του τοπικού φοιτητικού συλλόγου BEST του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ο διαγωνισμός σαν σκοπό έχει να θέσει επί τάπητος τις ικανότητες και τις γνώσεις των Ευρωπαίων φοιτητών μηχανικής και να αναδείξει τα ταλέντα του αύριο. Το εθνικό επίπεδο του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στα Χανιά, ενώ οι νικήτριες ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο σύλλογος BEST είναι ένας πανευρωπαϊκός σύλλογος, μη πολιτικής ή κερδοσκοπικής φύσεως, που απευθύνεται σε φοιτητές μηχανικούς από 33 χώρες και πιο συγκεκριμένα 97 Πολυτεχνικές σχολές. Η παρουσία του BEST στην Ελλάδα μετράει πάνω από 20 χρόνια δράσης σε τέσσερις Πολυτεχνικές κοινότητες (Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Χανιά).

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. ως πρωτοπόρος εταιρία στον κλάδο του αλουμινίου, στηρίζει σε κάθε ευκαιρία την ανάπτυξη των Ελλήνων φοιτητών μηχανικών καθώς και την ανάδειξη των ικανοτήτων τους σε εθνικό επίπεδο αλλά και εκτός των συνόρων.

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!