Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΑ HOTEL DESIGN AWARDS ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «100% Hotel Show»

2018 11 HotelDesignAw

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στηρίζει ως Platinum sponsor την εκδήλωση παρουσίασης των βραβείων του 5ου Διαγωνισμού “Hotel Design Awards” που εντάσσεται στα πλαίσια της «100% Hotel Show». Η εκδήλωση της απονομής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του 100% Hotel Show, στο κεντρικό Venue της έκθεσης, στο MEC Παιανίας.

Ειδικό βίντεο θα παρουσιάσει τα νέα αρχιτεκτονικά συστήματα της EUROPA πριν από την έναρξη της απονομής, ενώ θα υπάρξει και ομιλία από εκπρόσωπο της εταιρίας. Το λογότυπο της EUROPA θα εναλλάσσεται με τα λογότυπα των χορηγών στις οθόνες παρουσίασης στο Stage απονομής των βραβείων καθώς επίσης θα βρίσκεται σε όλο το επικοινωνιακό υλικό της διοργάνωσης. Στα πλαίσια των βραβεύσεων εκπρόσωπος της εταιρίας θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, ενώ προβολή της εταιρίας θα γίνει και στο ειδικό έντυπο που θα διανεμηθεί στα πλαίσια της 100%Hotel-Show.

Ο διαγωνισμός έχει σαν σκοπό να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατου υλοποιημένου έργου, να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Η EUROPA στηρίζει διαχρονικά τον αρχιτεκτονικό κλάδο παραμένοντας στο κέντρο των εξελίξεων και συμμετέχοντας ενεργά σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, ημερίδες και εκθέσεις ανά την Ελλάδα.

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!