Διαφήμιση

A049
Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. έχει σταθερά εδώ και πολλά χρόνια συνεχή διαφημιστική παρουσία σε όλα τα μέσα, καθιστώντας την εταιρία στην 1η θέση σε αναγνωρισιμότητα στο καταναλωτικό κοινό. Οι τηλεοπτικές προβολές αποτελούν αιχμή του δόρατος της διαφημιστικής παρουσίας της εταιρίας.

Στην ενότητα αυτή μπορεί κανείς να ανατρέξει στις πρόσφατες αλλά και παλιότερες διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας. Τα σχετικά βίντεο βρίσκονται στο YouTube κανάλι της εταιρίας στο http://www.youtube.com/europaprofil

Ρολά EUROPA, τα έξυπνα


Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. παρουσίασε την νέα της διαφημιστική καμπάνια για τα Συστήματα ρολού της εταιρείας. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα Συστήματα Ρολού της εταιρίας και ένα παιδί μόνο στο σπίτι. Η καμπάνια προβλήθηκε στα πανελλαδικά κανάλια Alpha, Star και ΣΚΆΙ.

Μέσα από την διαφημιστική καμπάνια αναδεικνύονται πλεονεκτήματα των Συστημάτων Ρολού της εταιρείας, ανάμεσα στα οποία η πρόσθετη ασφάλεια, η δυνατότητα για αυξημένο αερισμό και φωτισμό με την επιλογή των κατάλληλων περσίδων αλλά και οι επιλογές αυτοματισμών που μπορούν να φέρουν τα ρολά EUROPA. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στην επώνυμη ζήτηση των ρολών EUROPA, στα οποία υπάρχει μεγάλη προσφορά μέχρι το τέλος του 2013.
Διαφήμιση EUROPA

Συστήματα σήτας Europa


Παρουσιάστηκε η νέα τηλεοπτική καμπάνια της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. με τίτλο «Σήτα EUROPA». Η διαφήμιση προβλήθηκε τόσο σε κανάλια τοπικής εμβέλειας, ενισχύοντας τους τοπικούς αντιπροσώπους της εταιρίας μέσω της ενημέρωσης του κοινού της επαρχίας, όσο και σε πανελλαδικά κανάλια, συμπληρώνοντας την απήχηση της καμπάνιας. Η καμπάνια διήρκησε πάνω από 4 εβδομάδες, ξεκινώντας από τα μέσα Ιουνίου 2013.

Η πανελλαδική προβολή περιλάμβανε τα κανάλια Star, Alpha και ΣΚΑΪ ενώ προβλήθηκε επιπλέον στα κανάλια TV100 (Θεσσαλονίκη), TRT (Θεσσαλία), Achaia TV και DR TV (Πελοπόννησος), Κρήτη TV (Κρήτη).

Η καμπάνια ήρθε να προωθήσει ένα προϊόν με φαινομενικά εποχιακή ζήτηση, αλλά στην πραγματικότητα με πωλήσεις όλο το χρόνο λόγω του κλίματος της χώρας μας. Οι σήτες EUROPA είναι αξιόπιστες και λειτουργικές, ενώ τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε όλα τα υπάρχοντα συστήματα αλουμινίου!
Διαφήμιση EUROPA 

Πείραμα της Γκιώνας


Εξαιρετική η απόδοση της ενέργειας της EUROPA στο ορεινό καταφύγιο Γκιώνας.
Μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η εταιρεία EUROPA. Τον Νοέμβριο του 2012 έκανε προσφορά την αντικατάσταση κουφωμάτων στο ορεινό καταφύγιο Γκιώνας. Συνδυάζοντας την εταιρική υπευθυνότητα με την απόδειξη υπεροχής των συστημάτων EUROPA Hybrid, η εταιρεία τόλμησε να δοκιμάσει τα προϊόντα της στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Σε υψόμετρο 1850μ. και σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -20° C.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε ένα αποτελεσματικό πλάνο επικοινωνίας που συνδύασε παραδοσιακά με κοινωνικά μέσα, φέρνοντας την εταιρεία πιο κοντά στα κοινά-στόχους της.

Με πυρήνα ένα ειδικά οργανωμένο microsite το οποίο παρείχε άφθονο φωτογραφικό, κινηματογραφικό και άλλο περιεχόμενο σχετικά με την ενέργεια και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων, η επικοινωνιακή εκστρατεία περιελάμβανε τηλεοπτικά σποτ, καταχωρίσεις και διάχυση της πληροφορίας κυρίως στο facebook. Η επιτυχία της αποδεικνύεται, εκτός των άλλων, από το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών του microsite επισκέφθηκαν μετά το profil.gr αναζητώντας ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Έτσι, η EUROPA πέτυχε μέσα σε ενάμιση μήνα να αυξήσει σημαντικά το brand awareness της και να προβάλει σε στοχευμένο κοινό τα πλεονεκτήματα των υβριδικών θερμοδιακοπτόμενων συστημάτων αλουμινίου EUROPA Hybrid.
Η ενέργεια υλοποιήθηκε με τη συνεισφορά της Tenfour και του ΜΑΤΗ studio. Η επιτυχία που γνώρισε το Πείραμα της Γκιώνας αποδεικνύει ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες περιόδους υπάρχει χώρος για δημιουργία και καινοτομία.
Πείραμα της Γκιώνας

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!