HOTEL

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. διαθέτει ειδική ομάδα προϊόντων για ξενοδοχειακές λύσεις. Οι λύσεις αυτές καλύπτουν όλο το φάσμα πιθανών αναγκών των ξενοδοχειακών μονάδων, για προσόψεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και τους χώρους διαμονής.

Λύσεις προσόψεων

Οι προσόψεις αποτελούν το κεντρικό στοιχείο κατά τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση των κτηρίων, καθώς συντελούν ουσιαστικά στην αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση.
Επιλογές που αντανακλούν τη νεότερη τάση στη δόμηση για εκμετάλλευση χώρου, λειτουργικότητα, εναρμόνιση με το περιβάλλον. Σύγχρονες λύσεις που δίνουν αξία στο χώρο, συνεργάζονται με το εξωτερικό φώς δημιουργώντας αίσθημα άνεσης.

Οι λύσεις ανακαίνισης της EUROPA περιλαμβάνουν υαλοπετάσματα, κατασκευές αιθρίων και συστήματα σκίασης για κτήρια.

  • Υαλοπετάσματα

EUROPA 4000 - 4500 

Πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου, απλά και θερμομονωτικά, κατάλληλα για την κατασκευή Γυάλινων Προσόψεων σε μοντέρνα κτίρια χάρη στη μοναδική τεχνική στήριξης των πλαισίων στο σκελετό αλουμινίου. Καλύπτουν τρεις τύπους κατασκευής: Structural (κλασικό), Semi Structural (συμβατικό με καπάκια) και Structural Glazing (κυψελωτές εκδόσεις).

  • Αίθρια

EUROPA 7000

Η σειρά καλύπτει τις κατασκευές αιθρίων με παράθυρα οροφής. Είναι σχεδιασμένη ώστε οι κατασκευές να γίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Η σωστή επιλογή των προφίλ βοηθά τη δημιουργία κατακόρυφων ή επικλινών επιφανειών με γωνίες από 7,5° έως 90.

  • Σκίαστρα

EUROPA Louvres Shading
Η ολοκληρωμένη πρόταση για ηλιοπροστασία και εξοικονόμηση ενέργειας που βρίσκει εφαρμογή στα λεγόμενα "έξυπνα" κτίρια. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των περσίδων με τη μορφή πτερυγίου δίνει τη δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης στην εξωτερική όψη νέων ή και παλαιών κτιρίων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Λύσεις εξωτερικών χώρων

  • Πέργκολες

EUROPA Pergola
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης στη μορφή πέργκολας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, για μια μοναδική ?σκιά? δροσιάς ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τη δυνατότητα προστασίας από τη βροχή. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της σειράς εναρμονίζεται πλήρως με κάθε αρχιτεκτονικό στιλ, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

  • Κάγκελα αλουμινίου

EUROPA Glass Railings
μία ολοκληρωμένη κατασκευή γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής. Είναι μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις με μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας.
Τύπου ΙΝΟΧ
σύστημα κάγκελου ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και λύσεων για κάθε εφαρμογή.

  • Φυσούνες

Πτυσσόμενα συστήματα S5000 – S5500
για άμεση κάλυψη μικρών ή μεγάλων ανοιγμάτων όπου χρειάζεται να αυξηθεί ή να περιοριστεί ο χώρος. Επιπλέον, η σειρά S5500 προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα της θερμοδιακοπής.

  • Διαχωριστικά χώρων

EUROPA 3000
Η ολοκληρωμένη λύση για διαχωριστικά γραφείων, αλλά και κάθε εσωτερικού χώρου. Η μοντέρνα σχεδίαση, η τέλεια εργονομία, ο ειδικός σχεδιασμός στο κάτω μέρος για απόκρυψη των εσωτερικών καλωδίων, οι εσωτερικές κινητές περσίδες και η υψηλή ηχομόνωση, εξασφαλίζουν μοναδικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

  • Συστήματα Φωτοβολταϊκών Βάσεων

EUROPA Sun
Προσφέρονται όλες οι πιθανές επιλογές για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, συμβάλλοντας έτσι στη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας.

Λύσεις χώρων διαμονής

  • Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου

Προσφέρονται όλες οι επιλογές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου (συρόμενα, ανοιγόμενα) καθώς και περιφερειακά συστήματα (ρολά, σήτες). Με πιστοποιημένα επίπεδα θερμόνωσης, ηχομόνωσης, αισθητικής και πλήρης κάλυψης όλων των εφαρμογών.

Η EUROPA διαθέτει οργανωμένο τμήμα Μηχανικών που απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη και παρέχει τεχνική υποστήριξη στην επιλογή υλικών και κατασκευής. Οι μηχανικοί μας μπορούν να σχεδιάσουν και να προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς κάθε έργο αντιμετωπίζεται σε επίπεδο προδιαγραφών ως ειδικό project.
Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει οργανωμένο δίκτυο εμπόρων και κατασκευαστών αλουμινίου σε όλη την Ελλάδα.
Για όλους αυτούς τους λόγους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας, τις λύσεις για τον δικό σας χώρο και να σας συστήσουμε αξιόπιστους συνεργάτες.

Announcements