Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

securitydoors

Η EUROPA, έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση την προσφορά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας, διαθέτει ευρεία γκάμα από θωρακισμένες πόρτες, που καλύπτουν όλες τις πιθανές επιλογές, βασισμένες τόσο σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών όσο και καταναλωτικών απαιτήσεων.


H EUROPA παρέχει τις EUROPA DOORS, δίνοντας τη δυνατότητα για εναλλακτική πρόταση με πιο πολλές επιλογές σχεδίων και τύπων πόρτας με βάση τα υλικά, τόσο εξωτερικής όσο και εσωτερικής χρήσης. Οι EUROPA DOORS φέρουν πιστοποιητικά ανεμοπίεσης, αντιδιάρρηξης, ηχομόνωσης και θερμοδιαπερατότητας. Είναι διαθέσιμα διάφορα μοντέλα:

  • Zebrano με το χαρακτηριστικό μοτίβο,
  • Moderna με πιο σύγχρονες γραμμές,
  • Tradicia παραδοσιακού τύπου,
  • Aluminio με στοιχεία inox,
  • Solid Wood με συμπαγές ξύλο.

Η βασική σειρά με τις παντογραφικές πόρτες διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, ενώ οι πόρτες με επένδυση αλουμινίου διακρίνονται σε απλές και inox, καλύπτοντας όλες τις επιπλέον ανάγκες, συνδυάζοντας την αισθητική με την προστασία από τις καιρικές συνθήκες που προσφέρει η επένδυση αλουμινίου.
Είναι διαθέσιμες σε 2 επιλογές σασί, το Standard με 12 σημεία κλειδώματος και το S14 με 14 σημεία κλειδώματος. Οι επενδύσεις τους προσφέρουν επιλογή χρωμάτων μεταξύ Laminate, Κόντρα Πλακάζ, Zebrano και Ανεγκρέ. Μαζί με τις πόρτες, συνδυάζονται κλειδαριές ασφαλείας, τόσο με μικρό κλειδί και μύλο ασφαλείας, όσο και με αλλαγή συνδυασμού αλλά και ηλεκτρονικές.

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!