Εκθεσιακά Κέντρα Πιστοποιημένων Κατασκευαστών "EUROPA CLUB"

EUROPA-CLUB-250px

Οι ειδικοί, αναβαθμισμένοι εκθεσιακοί χώροι με την επωνυμία “EUROPA CLUB” σε όλη την Ελλάδα δίνουν τη δυνατότητα στον κάθε ιδιώτη να δει από κοντά τα προϊόντα της Europa και να ενημερωθεί λεπτομερώς για αυτά. Επιπλέον, στους κατάλληλα διαμορφωμένους εκθεσιακούς χώρους είναι διαθέσιμη, πέραν των αρχιτεκτονικών συστημάτων, και μεγάλη γκάμα ρολών, σητών, εξαρτημάτων  και πορτών ασφαλείας της Europa.  

Τα εκθεσιακά κέντρα "EUROPA CLUB", αποτελούνται από πιστοποιημένους συνεργάτες Europa που διαθέτουν αξιόλογο εκθεσιακό χώρο επιπέδου, με συγκεκριμένες προδιαγραφές και επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης. Οι συνεργάτες που ανήκουν στο "EUROPA CLUB" διαθέτουν αποκλειστικά και μόνο προϊόντα EUROPA στις εκθέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, η πιστοποίηση κατασκευαστών Europa γίνεται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων χώρου, μηχανολογικού εξοπλισμού και συμμετοχής του κατασκευαστή στις τεχνικές ενημερώσεις για την ορθή τήρηση των προδιαγραφών των τεχνικών καταλόγων Europa, που βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της. Η ανωτέρω πιστοποίηση δεν επεκτείνεται σε αντιπροσωπεία ή διανομή, καθώς ο εκάστοτε κατασκευαστής είναι ανεξάρτητος επαγγελματίας και για όποια οικονομική ή κατασκευαστική συναλλαγή εκείνου με το καταναλωτικό κοινό η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Το πιστοποιητικό που χορηγεί η Europa ισχύει για δύο (2) χρόνια, ενώ η Εταιρεία διατηρεί κάθε δικαίωμα ανάκλησής του. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω αναφορά δεν εκτείνεται σε εγγύηση ορθής τήρησης και κατασκευής του συστήματος εκ μέρους του κατασκευαστή που αποτελεί τελική επιλογή του ιδιώτη.

panta

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!