Μεγάλη Χορηγία της EUROPA στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο και Κατασκευές»

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, στηρίζοντας διαρκώς τις ενέργειες των συνεργατών κατασκευαστών και του ευρύτερου κλάδου του αλουμινίου, συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο και Κατασκευές» που τελείται υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑ. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Capsis Elite Resort στην Αγ. Πελαγία του νομού Ηρακλείου της Κρήτης στις 20 -22 Οκτωβρίου 2017. Η παρούσα χορηγία είναι η κορύφωση μιας σειράς χορηγιών υποστήριξης σε όλες τις προσυνεδριακές δράσεις του ΣΕΚΑ για το 2016 και το 2017 που περιελάμβαναν πληθώρα δράσεων του Συνδέσμου.

Περισσότερα...

Η EUROPA ως χορηγός στην έκθεση και τελετή βράβευσης του διαγωνισμού “Room 18”.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 η εκδήλωση στα πλαίσια του διαγωνισμού με τίτλο "ROOM 18-Το νέο αστικό ξενοδοχείο" που πραγματοποίησε το περιοδικό ΔΟΜΕΣ στον χώρο του Μουσείου Μπενάκη, και στην οποία χορηγός ήταν η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ. Η εκδήλωση περιλάμβανε, εκτός από τα εγκαίνια της προσωρινής έκθεσης του διαγωνισμού, και την τελετή βράβευσης των σημαντικότερων έργων που παρουσιάστηκαν στον διαγωνισμό. Την τελετή παρακολούθησαν περισσότεροι των 1000 επισκεπτών από τον αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό κλάδο.

Περισσότερα...

Η EUROPA μεγάλος χορηγός στο 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών που διοργάνωσε η ΠΟΒΑΣ στα Κοίλα Κοζάνης

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συμμετείχε ενεργά ως μεγάλος χορηγός στο 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών που διοργάνωσε η ΠΟΒΑΣ στο Συνεδριακό – Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016. Ειδικό περίπτερο της EUROPA στήθηκε σε περίοπτη θέση στον Εκθεσιακό χώρο, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα σύγχρονα συστήματα της εταιρίας και διανεμήθηκε έντυπο υλικό στους παρευρισκόμενους κατασκευαστές που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για τα συστήματα της εταιρίας. Το ενδιαφέρον των κατασκευαστών για τα προϊόντα της EUROPAεπιβεβαιώθηκε και στο συνέδριο καθώς πλήθος κατασκευαστών ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της εταιρίας για τα σύγχρονα συστήματα της καθώς και για τις τρέχουσες ενέργειες της εταιρίας.

POVAS---Kozani-2

Περισσότερα...

Μεγάλη Χορηγία της EUROPA στην ημερίδα του ΣΕΚΑ

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ ήταν μεταξύ των Μεγάλων Χορηγών της ημερίδας του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2016 στην Αίθουσα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β.) στη Λάρισα. Συμμετείχαν κατασκευαστές αλουμινίου, ενεργειακοί επιθεωρητές και αρχιτέκτονες μηχανικοί από την ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια της EUROPA σε κατασκευαστές για τη νέα σειρά Α40

Στα πλαίσια της κυκλοφορίας του νέου, αναβαθμισμένου ανοιγόμενου θερμομονωτικού συστήματος EUROPA Hybrid A40 SI/ HS η EUROPA πραγματοποιεί καθ’ όλη την διάρκεια του τρέχοντος διαστήματος σχετικά σεμινάρια για τους συνεργάτες κατασκευαστές. Ήδη πάνω από 50 κατασκευαστές παρακολουθήσαν τα σεμινάρια που διοργανώνονται τόσο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Οινόφυτα στα πλαίσια των εκδηλώσεων OpenDays, όσο και στην κεντρική έκθεση της EUROPA στο Μαρούσι, καθώς και σε επιλεγμένους χώρους σε συνεργασία με το εμπορικό δίκτυο της εταιρίας.

Περισσότερα...

Συμμετοχή της EUROPA στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ροδόπης

Με συμμετοχή περισσοτέρων των 50 ατόμων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ροδόπης, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας, στην οδό Σοφοκλέους Κομνηνού 13 στην Κομοτηνή.

Περισσότερα...

Η EUROPA διακεκριμένος χορηγός στις Προσυνεδριακές Ενέργειες έτους του ΣΕΚΑ

seka Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., ενισχύοντας την σταθερή της σχέση με τους κατασκευαστές και τον κλάδο αλουμινίου γενικότερα, στηρίζει ως διακεκριμένος χορηγός τις Προσυνεδριακές Ενέργειες του τρέχοντος έτους που πραγματοποιούνται από τον Ιούνιο έως και τον Δεκέμβριο του 2016.

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στην ημερίδα της ΕΝΚΑΣ Νίκαιας, Κορυδαλλού και πέριξ

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., παραμένοντας διαρκώς στο πλευρό των κατασκευαστών αλουμινίου, συμμετείχε ως χορηγός στην ημερίδα της Ένωσης Καταστηματαρχών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Νίκαιας, Κορυδαλλού και πέριξ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/6 και ώρα 09:30 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Περισσότερα...

Η EUROPA μεγάλος χορηγός στο ετήσιο πρόγραμμα του ΣΕΚΑ

seka Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., παραμένοντας διαρκώς στο πλευρό του εμπορικού της δικτύου και των κατασκευαστών αλουμινίου και ενισχύοντας την παρουσία της, συμμετέχει φέτος ως μεγάλος χορηγός στο ετήσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και Συναφών Ειδών (ΣΕΚΑ).

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στο 5ο Forum Ενέργειας στην Πάτρα

5forumenergyΗ EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., σταθερά προσανατολισμένη στο επίκαιρο θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας, συμμετέχει ως χορηγός στο 5ο Forum Ενέργειας που πραγματοποιείται 1 και 2 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα.

Περισσότερα...

Χορηγία της EUROPA στα αρχιτεκτονικά βραβεία ΔΟΜΕΣ 2016

Η EUROPA, ενεργά παρούσα στις εξελίξεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά ως χορηγός στην εκδήλωση απονομής Βραβείων «Δομές 2016», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο νέο Μουσείο Μπενάκη – Πειραιώς 138.

Περισσότερα...

Συμμετοχή της EUROPA στην έκθεση 100% Hotel Show, 27-30/11 MEC Παιανίας

HotelShowΗ EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στις εξελίξεις του τεχνικού κόσμου, παίρνει μέρος στην έκθεση 100% Hotel Show που πραγματοποιείται το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου 2015.

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στην επιστημονική ημερίδα: Το έργο του αρχιτέκτονα Νίκου Βαλσαμάκη

ValsamakisΗ EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. είναι χορηγός στην Επιστημονική Ημερίδα αφιερωμένη στο έργο του Νίκου Βαλσαμάκη, που οργανώνεται από το αρχιτεκτονικό περιοδικό Ελληνικές Κατασκευές και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής.

Περισσότερα...

Χορηγία της EUROPA στο 5ο συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

povas-thessalonikiΠιστή στα ραντεβού στις μεγάλες εκδηλώσεις του κλάδου αλουμινίου, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. συμμετείχε ως χορηγός στο 5ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 22-23 Νοεμβρίου 2014 στο Βελλίδειο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή κατασκευαστών και σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα και την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου.

Περισσότερα...

Συμμετοχή της Europa στο φιλανθρωπικό τουρνουά 5Χ5 του ΣΕΚΑ 2014

seka-podosfairoΗ ομάδα της EUROPA συμμετείχε στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Κ.Α. (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου).

Περισσότερα...

Η EUROPA πάει...Γκάζι!

news 3Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., στηρίζοντας ενεργά τόσο τις δράσεις του ΣΕΚΑ όσο και τις διεργασίες του επερχόμενου 20ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο και Κατασκευές», συμμετείχε ως χορηγός στη διπλή γιορτή «Πάμε Γκάζι» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/11 στις 17:00 στο χώρο της «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.

Περισσότερα...

Χορηγία Europa στην κοπή πίτας της ΕΝΚΑΣ

1601240 583375981756268 311898475 nΗ EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., παραμένοντας διαρκώς στο πλευρό του εμπορικού της δικτύου και των κατασκευαστών αλουμινίου, συμμετέχει και το 2014 ως χορηγός στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Καταστηματαρχών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Νίκαιας, Κορυδαλλού και πέριξ.

Περισσότερα...

Συμμετοχή της Europa στη διεθνή έκθεση Fensterbau Frontale 2014

fentebalΗ EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. συμμετέχει ως εκθέτης στη διεθνή έκθεση Fensterbau Frontale 2014 που θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη από 26 έως 29 Μαρτίου 2014. Περίπτερο με δείγματα της εταιρίας καθώς και άνθρωποι της EUROPA θα βρίσκονται στο Hall 7A – 425.

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!