H EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συμμετείχε στην εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ)

H EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συμμετείχε στην εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ)

Παρουσία της διοίκησης της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ) στο ξενοδοχείο CROWNΕ PLAZA ATHENS CITY CENTER την Τετάρτη 27/03/2019. Τόσο η CEO και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της EUROPA κα Ανούς Τζιρακιάν, όσο και ο CEO κος Λιμπαρέτ Τζιρακιάν παρακολούθησαν την παρουσίαση της έρευνας του ΙΟΒΕ για τον κλάδο του αλουμινίου και συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΕΑ.

Την εκδήλωση διηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΕΑ κος Γιώργος Δουκίδης και ακολούθησε η παρουσίαση της μελέτης του ΙΟΒΕ, από τον Γενικό Δ/ντή του Ιδρύματος κο Νίκο Βέττα, ο οποίος σημείωσε την θετική εικόνα του κλάδου. Αναλυτικότερα έγινε αναφορά στο γεγονός, ότι η βιομηχανία αλουμινίου συγκαταλέγεται στους κλάδους της εγχώριας βιομηχανίας με την ταχύτερη ανάκαμψη κατά την περίοδο της κρίσης, καθώς και για τις θετικές προβλέψεις ως προς την σχετική παγκόσμια ζήτηση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Γιώργος Σταθάκης, ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κος Χρήστος Σταϊκούρας και ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Δ/νων Σύμβουλος ΕΥ.

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!