Η Europa στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και το Σύστημα Υγείας, στα πλαίσια του Covid-19

health center 3

Η Europa εστιάζει την προσοχή της στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Το Σεπτέμβριο 2020, ολοκληρώθηκε η χορηγία αντικατάστασης όλων των κουφωμάτων αλουμινίου στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου. Στόχος της ενέργειας ήταν η ενίσχυση των κτιριακών υποδομών του Κέντρου αλλά και η κάλυψη της ανάγκης για δημιουργία ανεξάρτητων, απομονωμένων χώρων για ασθενείς με COVID-19.

Η δράση αυτή της Europa υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμαρχο Τανάγρας, Κο Περγάλια Βασίλειο, σε συντονισμό με το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σχηματαρίου, Κο Ροδίτη Πέτρο και την Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια, Κα Θεοδωροπούλου Δήμητρα, για τον προσδιορισμό των αναγκών σε συστήματα αλουμινίου του Κέντρου.

Γνώμονας των δράσεων αυτών της Europa είναι η στήριξη των αναγκών του συστήματος υγείας της περιοχής, καθότι οι ανάγκες είναι αυξημένες και η χρηματοδότηση περιορισμένη. Η δράση έρχεται να προστεθεί στην ήδη ολοκληρωμένη χορηγία εκτυπωτών Lexmark και ενός Η/Υ, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο δίμηνο στο Ιατρικό Κέντρο, και είχε σαν στόχο τη συμβολή στην τεχνολογική του πληρότητα.

Η Διοίκηση της EUROPA αποδεικνύει καθημερινά την προτεραιότητα προς τους ανθρώπους της, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες, αλλά και την κοινωνία που τη στηρίζει. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν στρατηγικές αποφάσεις και αποτύπωση της εταιρικής κουλτούρας.

Με σύνθημά της το #EuropaCares σε ένα μεγάλο ολοκληρωμένο πλάνο ΕΚΕ, η Europa έμπρακτα δείχνει πως και στην διάρκεια της κρίσης του COVID-19, Μένουμε Ασφαλείς σημαίνει Μένουμε Europa!

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!