Νέα τηλεοπτική καμπάνια: Συστήματα αλουμινίου Europa! Για όλους, για πάντα! Μια για πάντα!

Νέα τηλεοπτική καμπάνια: Συστήματα αλουμινίου Europa! Για όλους, για πάντα! Μια για πάντα!

Η νέα εταιρική καμπάνια «Για όλους, για πάντα! Europa, Μια για πάντα!», με το πρωτοποριακό διαφημιστικό TV Spot διάρκειας 44’’, θα βρίσκεται «στον αέρα» από την Τετάρτη 24/02/21 και για τους επόμενους μήνες, σε όλα τα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας.

 TV Spot Europa 2021 1
   
TV Spot Europa 2021 3
 
 TV Spot Europa 2021 7

Το νέο TV σποτ αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου Europa, όπως καινοτομία, ανώτερες επιδόσεις σε θερμομόνωση, ηχομόνωση και στεγάνωση, λειτουργικότητα και απαράμιλλο design, μέσω ενός δημιουργικού σεναρίου που φιλοξενεί πληθώρα διαφορετικών χαρακτήρων.

Αληθινοί χαρακτήρες, με ξεχωριστές ανάγκες, αλλά με ύψιστη προτεραιότητα την ποιότητα, την ασφάλεια, τη σταθερότητα. Διαχρονικές αξίες, που μετά από 45 χρόνια συνέπειας και αξιοπιστίας, η Europa έχει καταστήσει συνώνυμο του ονόματος της. Γεγονός που αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες της, εμπόρους, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και από τον Έλληνα καταναλωτή.

Στην Europa, αδιάλειπτος στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία, που βελτιώνουν την ζωή των ανθρώπων. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο! Για όλους, για πάντα!

Europa, Μια Για Πάντα!

Το νέο τηλεοπτικό στοπ έχει αναρτηθεί στο κανάλι YouTube της Europa.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ

 TV Spot Europa 2021 8 TV Spot Europa 2021 10
Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!