Συστήματα Ποιότητας

Certificate Logos

Στην EUROPA η λέξη Ποιότητα είναι συνυφασμένη με τις λέξεις δέσμευση, συνέχεια, αξιοπιστία και προδιαγραφές. Οι πολιτικές ποιότητες εφαρμόζονται σε:

  • Πελάτες
  • Εργαζόμενους
  • Περιβάλλον

Η εταιρία διαθέτει ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου και μία εξελιγμένη ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης με τον αρτιότερο εξοπλισμό ώστε να διασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα σε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι πιστοποιημένα σε Διεθνή Κοινοποιημένα Εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η EUROPA είναι πρώτη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001. Εφαρμόζουμε ομοιόμορφο σύστημα διαχείρισης συμβατό με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018. Όλα τα συστήματα πιστοποιούνται από την Bureau Veritas.

Η μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής είναι πιστοποιημένη με τα διεθνή πιστοποιητικά QUALICOAT, QUALIDECO και Seaside Class, που εγγυώνται ότι τα τελικά προϊόντα δε φέρουν οποιοδήποτε ελάττωμα στη βαφή.

Η EUROPA φέρει επίσης πιστοποιήσεις CE, TUV & IFT Rosenheim σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων τόσο στα επώνυμα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου όσο και στα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Πιστοποιητικά

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!