Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΣΩ

2019 eso Europa

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η EUROPA συμμετέχει στην Αρχιτεκτονική Ημερίδα ΈΣΩ στα πλαίσια της ανάληψης της Bronze Sponsorship. Η ημερίδα λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Κορυφαίοι δημιουργοί από το Λονδίνο, την Αθήνα, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και την Κοπεγχάγη θα παρουσιάσουν ποικιλία θεμάτων αρχιτεκτονικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου που αναμένεται να αποτελέσουν πηγή αρχιτεκτονικής έμπνευσης και να μονοπωλήσουν το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα οι Κώστας Πουλόπουλος, Θάνος Ζακόπουλος, Γιάννης Καρλόπουλος, Νατάσα Λιανού, Ερμής Χαλβατζής, Ιάσων Τσάκωνας, Γιάννης Τσεκλένης, Χρήστος Αλεφαντής, Σωτήρης Ανυφαντής, Tom Lindblom, Ερμής Αδαμαντίδης, Ηλίας Παπαγεωργίου είναι τα ονόματα που συγκροτούν το πάνελ των ομιλητών. Την ημερίδα παρουσιάζει και συντονίζει ο εικαστικός και ιδρυτής της Athens Biennale, Poka Yio. Η ημερίδα ΕΣΩ διοργανώνεται από τα περιοδικά ARCHISEARCH.gr και +DESIGN και αποτελεί σημείο αναφοράς του αρχιτεκτονικού κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: http://esw.gr/

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!