ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΟ «THE ARCHITECT SHOW 2019»

tAS3

Η EUROPA συμμετείχε στην έκθεση «The Architect Show» που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Το περίπτερο της EUROPA προκάλεσε έντονα το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Σε αντιστοιχία με τον χαρακτήρα της έκθεσης, η θεματική του περιπτέρου της EUROPA προσέγγισε την minimal αρχιτεκτονική τάση, επιδιώκοντας, σε αρμονία με τον χώρο, να εντυπωσιάσει τον επισκέπτη, αναδεικνύοντας την πρωτοπορία και την πολυτέλεια που διακρίνει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την ιδιοσυγκρασία της ίδιας της εταιρίας.

Παράλληλα, στο περίπτερο, σε όλη την διάρκεια της έκθεσης, παρευρίσκονταν οι αρχιτέκτονες μηχανικοί του τμήματος Έργων της EUROPA, και κατατόπισαν τους επισκέπτες στις λεπτομέρειες αναφορικά με τις ιδιότητες και τις εφαρμογές των προϊόντων της εταιρίας σε νέες ή υπάρχουσες κατασκευές.

Δείτε το video από την συμμετοχή της EUROPA εδώ.

Το The Architect Show αποτελεί μια γιορτή της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού που εντάσσει τον αρχιτέκτονα στον κόσμο των υλικών για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διακόσμηση. Πρόκειται για μια έκθεση που αναφέρεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, interior designers και παράλληλα απευθύνεται και στον κλάδο του τουρισμού και ειδικότερα των Airbnb. Στον ευρύτερο χώρο της έκθεσης, σε συνεχή ροή, πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις, εκπαιδευτικές και inspirational διαλέξεις και workshops που εστίασαν στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών, ως κανάλι διαλόγου μεταξύ αρχιτεκτόνων και ανθρώπων των υλικών.

Ολόκληρος ο εκθεσιακός χώρος είχε σχεδιαστεί κατά τρόπο που να αποτελεί βίωμα σε μια ατμοσφαιρική περιήγηση που σκοπό της έχει να αναδείξει την ουσία των εκθεμάτων μέσα σε συνολικές λύσεις και προτάσεις. Το φετινό concept της παρουσίασης ονομάστηκε «Shadow & light theme 2019». Στο πλαίσιό του δημιουργήθηκαν 8 διαφορετικοί χώροι / περίπτερα.

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!