Η ομάδα μας

Ομάδα μας

Η EUROPA έχει δεσμευτεί για τον προσανατολισμό των εργαζομένων και τη συνεχή κατάρτιση. Ως κορυφαία εταιρία, επανεξετάζει το περιεχόμενο της κατάρτισης σε τακτική βάση και προσαρμόζεται για να ανταποκριθεί στις επιταγές των τελευταίων εξελίξεων και καινοτομιών κάθε φορά.

Με φιλοσοφία, εστιασμένη στο επίτευγμα, προσανατολισμένη στην ανάπτυξη, βασισμένη σε υψηλά πρότυπα επιχειρηματικής ηθικής με ορθές πρακτικές διαχείρισης είναι τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της εργασιακής κουλτούρας της EUROPA.

Ταυτόχρονα, η EUROPA ενισχύει τις δημιουργικές δυνατότητας του προσωπικού της μέσω καινοτόμων προγραμμάτων ανταλλαγής γνώσεων. Η συμμετοχή των εργαζομένων λειτουργεί ως καταλύτης για την ανάληψη πρωτοβουλιών με στόχο την διαχείριση της ικανοποίησης των πελατών και την εταιρική ανάπτυξη. Αυτό βάζει την EUROPA μπροστά από τον ανταγωνισμό, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της οργάνωσης σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων και εξασφαλίζει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!