Ειδική επιδότηση EUROPA

DSC 3587

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., πρωτοπορεί ξανά στον κλάδο του αλουμινίου, αυτή τη φορά με σκοπό την υποστήριξη των Καταναλωτών, του Εμπορικού της Δικτύου και των Συνεργατών Κατασκευαστών με μια επαναστατική ενέργεια.

Η EUROPA αφουγκράζεται τα μηνύματα της αγοράς:

  • Τόσο των Ιδιωτών- Καταναλωτών που επιζητούσαν σύσταση κατασκευαστών αλουμινίου που αναλαμβάνουν έργα υπαγόμενα στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ΙΙ» του Ε.Τ.Ε.ΑΝ,
  • Όσο και του Δικτύου της που δυσκολευόταν να αναλάβει περισσότερες εργασίες λόγω απαιτούμενης ρευστότητας - τραπεζικής επιχορήγησης.

Ως εκ τούτου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρέχει ειδική επιδότηση δηλαδή τη χρονική παράταση της εξόφλησης προς το εμπορικό της δίκτυο σε εργασίες κατασκευών αλουμινίου που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ΙΙ» του Ε.Τ.Ε.ΑΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι Συνεργάτες – Κατασκευαστές και Ιδιώτες - Καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο εμπορικό δίκτυο ή και στην εταιρία στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών (22620 32100).

Πάντα στο πλευρό των καταναλωτών, του Εμπορικού και Κατασκευαστικού Δικτύου, η EUROPA παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο οικονομικής υποστήριξης κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις της για την από κοινού πορεία μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Δείτε τη λίστα με τους εμπορικούς συνεργάτες ανά περιοχή.

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!