EUROPA μια για πάντα!

Η EUROPA ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΚΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΙΙ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ»

Η EUROPA είναι μεγάλος χορηγός στην ημερίδα με θέμα «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον ΙΙ και Κτίρια Μηδενικής Κατανάλωσης» που πραγματοποιεί η Ένωση Αλουμινοσιδεροκατασκευαστών Νίκαιας-Κορυδαλλού και Πέριξ (ΕΝΚΑΣ), που πραγματοποιείται την Δευτέρα 20 Μαίου 2019 και ώρα 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στον Κορυδαλλό (Γρ.Λαμπράκη 159-161, Κορυδαλλός).

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “Architecture for a New Era”

Η EUROPA στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) στηρίζει την διάλεξη του κ. Alexander Tzannes με τίτλο «Architecture for a New Era» που πραγματοποιείται την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 19:00 στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΚΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

Η EUROPA στα πλαίσια της στήριξης του ετήσιου προγράμματος του ΣΕΚΑ, συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στην εσπερίδα με θέμα «Η αξία του χρώματος στις κατασκευές αλουμινίου» του Συνδέσμου που διοργανώνεται την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 17:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, στον Ταύρο.

Περισσότερα...

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΟ «THE ARCHITECT SHOW 2019»

Η EUROPA συμμετείχε στην έκθεση «The Architect Show» που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Το περίπτερο της EUROPA προκάλεσε έντονα το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Περισσότερα...

Η EUROPA GOLD SPONSOR ΤΟΥ "THE BOUTIQUE HOTEL WORKSHOP TOUR" ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η EUROPA είναι Gold Sponsor στο “The Boutique Hotel Workshop Tour” που διεξάγεται στα Χανιά και στο Ηράκλειο στα πλαίσια των δράσεων της 100% Hotel Show 2019. Τα Workshops θα λάβουν χώρα το Σάββατο 4/5 στα Χανιά στο ξενοδοχείο MINOA PALACE και την Δευτέρα 6/5 στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο GALAXY από τις 10:00 έως τις 18:00.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 1ο AFTER WORK MEETING ΤΟΥ ΣΕΚΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Οργάνωση Παραγωγής Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στο 1ο After Work Meeting του ΣΕΚΑ για το 2019 με τίτλο “Οργάνωση Παραγωγής Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων”. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων στην Ελευσίνα (Τραπεζούντος & Διγενή Ακρίτα) την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στις 18:00.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ «THE ARCHITECT SHOW 2019»

Η EUROPA συμμετέχει στην έκθεση «The Architect Show» που διεξάγεται το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στο Cluster B στο booth 8 και αναμένεται να προκαλέσει το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Περισσότερα...

H EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συμμετείχε στην εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ)

Παρουσία της διοίκησης της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ) στο ξενοδοχείο CROWNΕ PLAZA ATHENS CITY CENTER την Τετάρτη 27/03/2019. Τόσο η CEO και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της EUROPA κα Ανούς Τζιρακιάν, όσο και ο CEO κος Λιμπαρέτ Τζιρακιάν παρακολούθησαν την παρουσίαση της έρευνας του ΙΟΒΕ για τον κλάδο του αλουμινίου και συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΕΑ.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “Τα ερείσματα του σκυροδέματος: Συμβολές στην τεκμηρίωση της αρχιτεκτονικής του μπετόν στην Ελλάδα, 1961-1977”

Η EUROPA στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) στηρίζει την διάλεξη του Τάσου Τσακόπουλου με τίτλο "Τα ερείσματα του σκυροδέματος: Συμβολές στην τεκμηρίωση της αρχιτεκτονικής του μπετόν στην Ελλάδα, 1961-1977." που πραγματοποιείται την την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ”

Η EUROPA στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) στηρίζει την διάλεξη της Δέσποινας Ζαβράκα και του Αναστάσιου Τέλλιου με τίτλο «Συντακτικό Επιφανειών» που πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή για το 2ο φόρουμ Αιθιοπίας – Ελλάδας που διοργάνωσε ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Οργανισμού Enterprise Greece, στην Κένυα και στην Αιθιοπία.

Περισσότερα...

EUROPA: ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H EUROPA, αναγνωρίζοντας την σημασία της στήριξης της νέας γενιάς και της δημιουργίας οράματος σε εκείνους που αποτελούν το μέλλον του τόπου, έχει εντάξει στην στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ένα σύνολο ενεργειών που απευθύνονται αποκλειστικά στους νέους ανθρώπους.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΣΩ

Η EUROPA ως Bronze Sponsor, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η EUROPA στήριξε την Αρχιτεκτονική Ημερίδα ΈΣΩ. Η ημερίδα, έλαβε χώρα την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΚΑΣ

Η EUROPA βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στο πλευρό της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού και Πέριξ (ΕΝΚΑΣ) στα πλαίσια της ανάληψης της χορηγίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον πολυχώρο “TERRA VERDE” στην Νίκαια. Μεγάλος αριθμός κατασκευαστών και επαγγελματιών του κλάδου παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Περισσότερα...

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΣΥΠΕΝΕΠ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΚΤΙΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ (nZEB) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

Στα πλαίσια της ετήσιας στήριξης των ενεργειών του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) η EUROPA έδωσε το παρών στην ημερίδα του συλλόγου με θέμα «Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης (nZEB) σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας». Η τεχνική ημερίδα διενεργήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια (1ος όροφος Λεωφ. Πανεπιστημίου 52). Το ενδιαφέρον των μηχανικών/ενεργειακών επιθεωρητών για το αντικείμενο της ημερίδας ήταν ιδιαίτερα αυξημένο καθ’ όλη την διάρκειά της.

Περισσότερα...

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 14ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»

Η EUROPA, ως Μεγάλος Χορηγός στο 14ο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ», παρέστη στη διοργάνωση της επετειακής εκδήλωσης του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, την Τετάρτη 28/11/2018. Η εκδήλωση είχε σαν αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων παρουσίας του Συνεδρίου στα δρώμενα του κλάδου, και με την αφορμή αυτή, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίαση του επερχόμενου 14ου Συνεδρίου.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ»

Η EUROPA, στήριξε την αρχιτεκτονική ημερίδα με τίτλο «Η σύγχρονη πόλη: Ελλάδα, Κύπρος» που διοργανώθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138.

Περισσότερα...

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ & Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΑΕ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Στα πλαίσια ενός ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και της ανθρωποκεντρικής κουλτούρας που την διακατέχει, η EUROPA προχώρησε σε επιλεγμένες δράσεις, συμβάλλοντας στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι πολυεπίπεδες δράσεις αφορούν τόσο τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, όσο και τους εργαζομένους της.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ»

Η EUROPA στηρίζει την αρχιτεκτονική ημερίδα με τίτλο «Η σύγχρονη πόλη: Ελλάδα, Κύπρος» που διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138.

Περισσότερα...

H EUROPA ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ISV

Η EUROPA συμμετείχε ως υποστηρικτής της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια του αρχιτεκτονικού γραφείου ISV που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/12/2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!