Τα κουφώματά σας χρειάζονται αλλαγή;

Replace 2017

Αντικαταστήστε τώρα τα παλιά σας κουφώματα με νέα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου EUROPA μέσα σε 24 ώρες (*) και κερδίστε από τις μοναδικές προσφορές**.

(*) Ο χρόνος που απαιτείται για την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων μιας μέσης κατοικίας από ένα εξειδικευμένο συνεργείο έχει υπολογιστεί εντός 24 εργάσιμων ωρών. Ο χρόνος σηματοδοτείται από την έναρξη των εργασιών αποξήλωσης.

(**) Οι προσφορές ισχύουν και για τους δικαιούχους του προγράμματος επιδότησης «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον».

Τι είναι τα συστήματα EUROPA Hybrid;

Τα Υβριδικά Συστήματα Αλουμινίου - ένας συνδυασμός Profil Αλουμινίου και ειδικού Profil Πολυαμιδίου - είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με σκοπό την αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια την σημαντική συμβολή τους στην ουσιαστική προστασία του Περιβάλλοντος.
Η χρήση τους συμβάλλει στη δραστική μείωση του συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας μέσω του κουφώματος με κύρια αποτελέσματα την μειωμένη ανάγκη λειτουργίας συστημάτων -θέρμανσης ή ψύξης- και την εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.
Οι Σειρές Αρχιτεκτονικών Συστημάτων EUROPA Hybrid A40 SI/HS, EUROPA 5500 Hybrid, EUROPA 3500 Hybrid, EUROPA 6000 Hybrid & EUROPA 10000 Hybrid καθώς και οι σειρές θερμομονωτικών ρολών EUROPA 990 Hybrid, EUROPA 999 Hybrid και EUROPA 950 Hybrid, οι οποίες εντάσσονται στην κατηγορία των Υβριδικών Συστημάτων, καλύπτουν το Πρόγραμμα Ενεργειακής Αναβάθμισης των κατοικιών "Εξοικονόμηση κατ' οίκον".

Ποια τα οφέλη των Θερμομονωτικών Συστημάτων EUROPA Hybrid;

Τα οφέλη της αντικατάστασης των παλαιών κουφωμάτων με τα Θερμομονωτικά συστήματα EUROPA Hybrid προσφέρουν μείωση της ανταλλαγής θερμότητας μεταξύ του εσωτερικού του κτιρίου και του εξωτερικού χώρου, υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης και μείωση του φαινομένου της υγροποίησης. Έτσι επιτυγχάνεται οικονομία τόσο στην θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες και στην ψύξη κατά τους καλοκαιρινούς.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Τι ισχύει για το πρόγραμμα επιδότησης Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον;

Στην παρούσα φάση έχει ανακοινωθεί ότι βρίσκεται σε ισχύ το πρόγραμμα - «γέφυρα» του προηγούμενου Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον Ι, το οποίο αναμένεται να ωφελήσει περισσότερους από 6.000 δικαιούχους που είχαν τύχει έγκρισης του προηγούμενου προγράμματος. Αφορά σε αιτήσεις που έχουν γίνει το 2014-15.

Για το νέο πρόγραμμα επιδότησης «Εξοικονομώ Κατ΄Οίκον ΙΙ» αναμένεται ακόμη η δημοσίευση των όρων και διαδικασιών.

Εάν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την EUROPA στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών στο 2262032100 και στο προκειμένου να δηλώσετε ενδιαφέρον.

Υπάρχουν ειδικές προσφορές από τις οποίες μπορώ να επωφεληθώ;

Τώρα επωφεληθείτε από τις νέες ειδικές προσφορές για τα θερμομονωτικά συστήματα EUROPA 5500 Hybrid και EUROPA 6000 Hybrid.
Οι παραπάνω σειρές αποτελούν τις δύο βασικότερες σειρές που χρησιμοποιούνται στην αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά συστήματα EUROPA.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ EUROPA 5500 Hybrid
Ένας μοναδικός συνδυασμός της θερμοδιακοπής με την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα, που χαρίζει «έντονη ταυτότητα» σε κάθε χώρο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός με απαλές γραμμές και κομψές καμπύλες, αφήνει μία αυθεντική αίσθηση τελειότητας, που ανταποκρίνεται πλήρως στις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.
H σειρά είναι διαθέσιμη και με τον Μηχανισμό Πολλαπλών Κλειδωμάτων, αυξάνοντας το επίπεδο ασφαλείας από διάρρηξη. Προσφέρει πιστοποιημένη υψηλή θερμομόνωση.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ EUROPA 6000 Hybrid
Η αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων κουφωμάτων. Συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία στην κατασκευή, με το άψογο φινίρισμα και την απόλυτη λειτουργικότητα, με τη χρήση ανοξείδωτου ελάσματος στον οδηγό επιτρέποντας την ομαλή κύλιση των φύλλων.
Η σειρά EUROPA 6000 Hybrid είναι ένα συρόμενο Υβριδικό Σύστημα με ίσιες γραμμές σχεδίασης, το οποίο καλύπτει τόσο τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς όσο και τις αντικαταστάσεις των παλαιών χωνευτών κουφωμάτων. Είναι μια αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την κατασκευή κουφωμάτων μικρών διαστάσεων με υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Υπάρχουν προσφορές στα χρώματα που μπορώ να επιλέξω;

Εκμεταλλευτείτε τώρα τις προσφορές χρωμάτων της EUROPA για 10 ευρέως κινούμενα χρώματα RAL. Η προσφορά αφορά σε όλα τα αρχιτεκτονικά συστήματα EUROPA και επεκτείνεται τώρα και στα συστήματα ρολών EUROPA.
Για περισσότερες επιλογές χρωμάτων δείτε εδώ.

Γιατί να αντικαταστήσω τα παλαιά μου κουφώματα;

Ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την απώλεια ενέργειας στο σπίτι μας είναι τα παλιά κουφώματα. Οι απώλειες αυτές μπορούν να περιοριστούν και να εξοικονομηθούν πολλά χρήματα από τον οικιακό προϋπολογισμό, με την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέας τεχνολογίας συστήματα αλουμινίου EUROPA.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Γιατί κουφώματα αλουμινίου;

Το αλουμίνιο είναι σήμερα το πλέον ιδανικό υλικό για οικοδομικές εφαρμογές και αποτελεί τη βασική ύλη κατασκευής κουφωμάτων, αφού προτιμάται από το 75% των καταναλωτών. Το αλουμίνιο είναι μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή, τόσο στη χρήση, όσο και στο πέρασμα του χρόνου. Πρόκειται για υλικό υψηλής αισθητικής, προς χρήση τόσο σε μοντέρνες, όσο και σε παραδοσιακές κατασκευές.

Γιατί Συστήματα Αλουμινίου EUROPA;

Τα Συστήματα EUROPA είναι γνωστά για την υψηλή αισθητική τους, τα υψηλά επίπεδα ποιότητας στο σχεδιασμό και την παραγωγή τους, καθώς επίσης και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που παρέχουν.
Επιπλέον καλύπτουν όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες κουφωμάτων μιας κατοικίας και προσφέρονται σε διάφορους τύπους: Συρόμενα χωνευτά ή επάλληλα, ανοιγόμενα, τοξωτά, προβαλλόμενα, ανακλινόμενα, περιστρεφόμενα, ανασυρόμενα, πτυσσόμενα, αίθρια, πατζούρια, ρολά, σήτες κλπ. Τόσο τα ανοιγόμενα και τα συρόμενα, όσο και τα πτυσσόμενα Συστήματα, προσφέρονται και με Θερμοδιακοπή (μέσω ρητίνης ή πολυαμιδίου). Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων (αποχρώσεις RΑL, INOX, ξύλου κλπ.) που ικανοποιούν κάθε γούστο, καθώς και σε διάφορους τύπους βαφής. Η ταινία γνησιότητας που είναι τοποθετημένη στα προφίλ αλουμινίου EUROPA, εγγυάται την ποιότητα της επιλογής σας και χρησιμοποιείται για την προστασία των κουφωμάτων από τυχόν φθορές κατά τη μεταφορά και τοποθέτησή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις τυπολογίες κουφωμάτων δείτε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής σωστού τύπου κουφώματος δείτε εδώ.
Η πρώτη ύλη των συστημάτων αλουμινίου EUROPA είναι 100% εγχωρίως παραγόμενη, καθώς οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι και τα κράματα αλουμινίου της προμηθεύτριας εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της Ελλάδος προέρχονται από βωξίτη ο οποίος εξορύσσεται σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδος.

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!