Ενδεικτική Λίστα Αποκλειστικών Πιστοποιημένων Κατασκευαστών

Η Europa στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των καταναλωτών, πιστοποιεί τους κατασκευαστές, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας συνεργάτη. Η πιστοποίηση γίνεται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων χώρου, μηχανολογικού εξοπλισμού και συμμετοχής του κατασκευαστή στις τεχνικές ενημερώσεις για την ορθή τήρηση των προδιαγραφών των τεχνικών καταλόγων EUROPA, που βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της.

Η ανωτέρω πιστοποίηση δεν επεκτείνεται σε αντιπροσωπεία ή διανομή, καθώς ο εκάστοτε κατασκευαστής είναι ανεξάρτητος επαγγελματίας και για όποια οικονομική ή κατασκευαστική συναλλαγή εκείνου με το καταναλωτικό κοινό η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Το πιστοποιητικό που χορηγεί η Europa ισχύει για δύο (2) χρόνια, ενώ η Εταιρεία διατηρεί κάθε δικαίωμα ανάκλησής του. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω αναφορά δεν εκτείνεται σε εγγύηση ορθής τήρησης και κατασκευής του συστήματος εκ μέρους του κατασκευαστή που αποτελεί τελική επιλογή του ιδιώτη.

Εκτύπωση

panta

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!