Λίστα Κατασκευαστών Europa Minimal Frame

Η Europa, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές απαιτήσεις του νέου συρόμενου συστήματος Europa Minimal Frame, θέτει προς διάθεση τα στοιχεία των κατασκευαστών που έχουν παρακολουθήσει τα ενημερωτικά σεμινάρια κατασκευής του συγκεκριμένου συστήματος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιλέξετε τον δικό σας συνεργάτη.

Η διάθεση των στοιχείων γίνεται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων χώρου, μηχανολογικού εξοπλισμού και συμμετοχής του κατασκευαστή στις τεχνικές ενημερώσεις για την ορθή τήρηση των προδιαγραφών των τεχνικών καταλόγων Europa, που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της.

Η επιλογή δεν επεκτείνεται σε αντιπροσωπεία ή διανομή, καθώς ο εκάστοτε κατασκευαστής είναι ανεξάρτητος επαγγελματίας και για όποια οικονομική ή κατασκευαστική συναλλαγή εκείνου με το καταναλωτικό κοινό η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω αναφορά δεν εκτείνεται σε εγγύηση ορθής τήρησης και κατασκευής του συστήματος εκ μέρους του κατασκευαστή που αποτελεί τελική επιλογή του ιδιώτη.

Η Europa διατηρεί κάθε δικαίωμα ανάκλησής του κατασκευαστή από την παρούσα λίστα.

Εκτύπωση

panta

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!