Βράβευση της Europa στα Salus & The Kind Hearts Awards 2020

salus intro Ακόμα μια σημαντική διάκριση της Europa στα ετήσια Βραβεία Salus & The Kind Hearts Awards 2020, που διοργανώθηκαν από την New Times την Τρίτη 27/10/20. Το βραβείο για την Europa παρέλαβε η Κα Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν, PR & CSR Manager.

Η Europa βραβεύθηκε για τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) που πραγματοποίησε το 2020 σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, με κεντρικούς πυλώνες την κοινωνία, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον.

 

Περισσότερα...

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ»: ΑΝΕΒΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ EUROPA!

20201029 eksoikonomoAutonomoESS34  Τα νέα συστήματα της Europa με τις επωνυμίες EOS και ESS έρχονται για να προσφέρουν λύσεις θερμομόνωσης ανώτερων συντελεστών τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου. Πληρούν όλες τις προδιαγραφές του νέου προγράμματος αντικατάστασης κουφωμάτων “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” του ΥΠΕΝ.

Τα νέα συστήματα EOS και ESS προσφέρουν ανώτερους συντελεστές επιδόσεων για κάθε ανάγκη, πολλαπλές αισθητικές επιλογές και πολλαπλές κατασκευαστικές λύσεις σε σύνθετες κατασκευαστικά προβλήματα.

Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής έρευνα και στόχευση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, που προσφέρουν τις βέλτιστες λύσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χρήστες, δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων που θα συζητηθούν για πολλούς λόγους: για την εργονομία τους, τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στους τομείς της ενέργειας, της ηχομόνωσης και της ασφάλειας, αλλά και για την αισθητική τους.

Περισσότερα...

Προσχέδιο Εξοικονομώ Αυτονομώ & προτάσεις αντικατάστασης Europa

exoikonomo autonomo logo web Το Πρόγραμμα με μια ματιά
Μέσω του Προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» του ΥΠΕΝ μπορούν να επιδοτηθούν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών σε ποσοστό έως και 85% (95% για τις λιγινιτικές περιοχές) με ανώτατο επιλέξιμο προϋπολογισμό:
• 50.000€ ανά επιλέξιμη κατοικία (διαμέρισμα/μονοκατοικία)
• 100.000€ ανά ΑΦΜ ωφελούμενου (όταν πρόκειται για περισσότερες από μία κατοικίες)
• 80.000€ κοινόχρηστων παρεμβάσεων σε πολυκατοικίες

Περισσότερα...

Η Europa στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και το Σύστημα Υγείας, στα πλαίσια του Covid-19

Η Europa εστιάζει την προσοχή της στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Περισσότερα...

Η Europa ανάμεσα στα «διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Europa αναγνωρίστηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Diamonds of Greek Economy 2020, εντάσσοντας την εταιρία στα «διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας, επιβιώνοντας τόσο την ανοδική της πορεία, όσο και τις υγιείς επιχειρηματικές της πρακτικές τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα...

ΣΤΗΝ EUROPA ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

Η Europa, από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού Covid-19 στη χώρα μας, μέχρι και σήμερα, έχει θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, αλλά και την υλοποίηση συντονισμένων ενεργειών για να προστατέψει τους εργαζομένους της και τους οικείους τους από τους κινδύνους εξάπλωσης του ιού. 

Περισσότερα...

Europa και Profil Σωληνουργεία “τρέχουν” ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού

DigitalRaceForTheCure

Οι εταιρείες Europa και Profil Σωληνουργεία του Ομίλου Λ. Τζιρακιάν, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (#EuropaCares) αλλά και της ενίσχυσης της ομαδικότητας μεταξύ των εργαζομένων, συμμετείχαν στις 25/09 ως #TeamEuropa και #TeamProfil για πρώτη φορά στον Αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού “Άλμα Ζωής”, μέσω του “Greece Race for the Cure”. 

Η διοργάνωση Race for the Cure αποτελεί τον πλέον επιτυχημένο αγώνα δρόμου με χιλιάδες συμμετοχές πολιτών κάθε χρόνο εδώ και 11 χρόνια, και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με προσήλωση στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Περισσότερα...

Μεγάλη αναδιάρθρωση τιμών! Με υπερανθεκτικά χρώματα Europa, Κάνουμε τον Κόσμο μας Καλύτερο, Μια για πάντα!

 superDurable 01 Η περιβαλλοντική ευαισθησία και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων για την Europa είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες. Για αυτό η μεγάλη διέλαση δεν μένει μόνο σε προθέσεις, αλλά δρα ενεργητικά σε αυτή την κατεύθυνση, αδιάκοπα και σε όλα τα επίπεδα! 
Αναγνωρίζοντας την σημασία των υπερανθεκτικών χρωμάτων στην αναβάθμιση της ζωής των ανθρώπων και πιστή στην αξία της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που απολαμβάνει ο τελικός χρήστης, προχώρησε σε αναπροσαρμογές τιμών σε πληθώρα χρωμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε 101 υπερανθεκτικά χρώματα! Η Europa προτάσσει δυναμικά τα υπερανθεκτικά χρώματα class 2 έναντι των απλών χρωμάτων, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα τους, σε προσιτές τιμές

Περισσότερα...

LED παντού! Συνεχίζουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο

LedLamp LOW  Η Europa προχώρησε σε αντικατάσταση φωτισμού σε όλες τις παραγωγικές της εγκαταστάσεις, τοποθετώντας νέους LED λαμπτήρες τελευταίας τεχνολογίας και χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας σε σχέση με τους συμβατικούς, επιτυγχάνοντας σημαντικά πλεονεκτήματα.

Βάση μελέτης που εκπόνησε το Τεχνικό Τμήμα της Europa, προβλέπεται μείωση της κατανάλωσης ενέργειας της τάξεως του 70% - 80% ετησίως και απόσβεση της επένδυσης μέσα σε 1,5 χρόνο από την ημέρα αποπεράτωσης του Έργου.  
 

Περισσότερα...

Η EUROPA στο “BUILDING THE FUTURE IN GREECE”

cover Η Europa αναλαμβάνει την GOLDEN SPONSORHIP στο διεθνές συνέδριο “Building the Future in Greece” που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani στο Καβούρι στις 24 Ιουλίου και ώρα 18:00.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναπτυχθεί το θέμα του σχεδιασμού και η δυνατότητα υλοποίησης μεγαλοπρεπών έργων στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους, στην κατασκευή σημαντικών οικοδομημάτων ανά τον κόσμο, όπως το Μουσείο του Μέλλοντος, την Expo2020, το ξενοδοχείο «Wafi Sofitel» στο Ντουμπαι και αρκετά ακόμα.

 

Περισσότερα...

Νέα καμπάνια EUROPA «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ EUROPA»

1st post  Η Europa εμπνέει την ασφάλεια και την σιγουριά επί σειρά ετών, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Ήδη από τα μέσα Ιουνίου 2020 είναι στον αέρα η καμπάνια με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε EUROPA», σε μια χρονιά που η αξία της ασφάλειας αποτελεί μονόδρομο.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να αναδείξει έμπρακτα την αξία της Ασφάλειας Europa σε όλα τα επίπεδα, από την παραγωγή του προϊόντος μέχρι το αίσθημα ασφάλειας που δημιουργούν αυτά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε έργο. 

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στην επιτυχημένη αρχιτεκτονική διοργάνωση των βραβείων Δομές

vraveioDomes2020 1  Η Europa για ακόμη μια φορά ήταν χορηγός στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ που διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από το ομώνυμο περιοδικό. Στο πλαίσιο της ίδρυσης του φορέα σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa, τα ‘Βραβεία ΔΟΜΕΣ’ πλέον μετονομάστηκαν σε ‘Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής’. Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2020 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουλίου, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138)

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η εκδήλωση ήταν κλειστή και παρευρέθηκαν μόνο οι αρχιτέκτονες, φιναλίστ των βραβείων. Ωστόσο, η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω των λογαριασμών του DOMa στα social media.

 

Περισσότερα...

Σεμινάρια πυρόσβεσης από την EUROPA

seminario pyrosvesis 5

Στα πλαίσια του Σχεδίου Ασφαλείας που έχει καταρτίσει η Europa, αλλά και του προγράμματος εκπαίδευσης των εργαζομένων της, ολοκλήρωσε τον Ιούλιο το 2ο σεμινάριο πυρόσβεσης, με θέμα «Πυρασφάλεια - οδηγίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών», στην ειδική ομάδα «Πυρασφάλειας Europa», που απαρτίζεται από 70 εργαζόμενους της εταιρείας διαφόρων τμημάτων και ειδικοτήτων.

Περισσότερα...

Βράβευση της Europa στα Health & Safety Awards 2020

image home 900 500 20 full optimized

Η EUROPA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε στα επιτυχημένα Health & Safety Awards, λαμβάνοντας το βραβείο SILVER στην ειδική θεματική κατηγορία του Περιβαλλοντικού Βραβείου (Environmental Award).

Για λόγους ασφαλείας, δεν πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής, αλλά η Europa είχε την ευκαιρία σε προκαθορισμένη ώρα την Τετάρτη 10 Ιουνίου να παραλάβει το βραβείο της στο Irene Bailey Open Air Theater του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce-Deree-Alba), στην Αγία Παρασκευή, που φιλοξένησε με απόλυτη ασφάλεια αυτές τις συναντήσεις.

Περισσότερα...

Προσφορά χρωμάτων και στις σίτες EUROPA και αυτό το καλοκαίρι

Proionta sitas 

Με αφορμή την έλευση του καλοκαιριού, είναι κατάλληλη η στιγμή για αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων σιτών σε υπάρχοντα κουφώματα, αξιοποιώντας την προσφορά χρωμάτων  EUROPA, η οποία ισχύει για κουφώματα, ρολά και σήτες μέχρι και 31 Ιουλίου 2020!

Η EUROPA προσφέρει πληθώρα επιλογών σε προϊόντα σήτας και ανταποκρίνεται με ευελιξία και αμεσότητα, προσφέροντας εύκολες και γρήγορες λύσεις για κάθε κατασκευαστική ανάγκη.

Μια πλήρης γκάμα σητών που καλύπτει κάθε τύπο ανοίγματος, από συρόμενες ή ανοιγόμενες, μέχρι σήτες με ερπύστρια ή οδηγούς:

 

Περισσότερα...

Νέο Εμπορικό Κατάστημα EUROPA στη Θεσσαλονίκη

Emporiko Thessalonikis alouminia EUROPA 1 low

Το νέο εμπορικό κατάστημα της EUROPA στην Θεσσαλονίκη, με έδρα το 14ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, άνοιξε τις πύλες του και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, παραμένοντας στο πλευρό των κατασκευαστών.

Το εμπορικό κατάστημα αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας στη Βόρειο Ελλάδα εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή Μακεδονίας - Θράκης, με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση όλων των συνεργατών της (κατασκευαστών, παραγωγικών & εμπορικών εταιρειών), ενώ παράλληλα αποτελεί συνδετικό κρίκο με χώρες των Βαλκανίων.

Περισσότερα...

EUROPA: Χορηγός στον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό "ΠΑΡΑΛΙΟ ΣΗΜΑ"

Η EUROPA, στα πλαίσια της διαχρονικής της στήριξης στον αρχιτεκτονικό κλάδο, υποστήριξε εμπράκτως το εγχείρημα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) και του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» με τίτλο «ΠΑΡΑΛΙΟ ΣΗΜΑ», αναλαμβάνοντας η ίδια την υλοποίηση του βραβευθέντος έργου του διαγωνισμού στην Νέα Παραλία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ EUROPA: Ενέργειες με αρχές, συνέπεια, υπευθυνότητα.

Στρατηγικός πυλώνας σχεδιασμού της EUROPA είναι η υπεύθυνη θέση και η δράση της ως προς την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο, με συνέπεια, μια σειρά δράσεων, που στο σύνολο τους συνθέτουν ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Η EUROPA, υποστηρικτής της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ακόλουθος της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας (Ευρωπαϊκό Πράσινο New Deal), ενστερνίζεται το φιλόδοξο αλλά και ρεαλιστικό στόχο να γίνει η Ευρώπη κλιματικά ουδέτερη έως το 2050  και φροντίζει να επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα, με σεβασμό στο άνθρωπο και το περιβάλλον.

Περισσότερα...

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ & EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Χορηγία υλικών στον Έβρο

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, κατά την οποία η πατρίδα μας βάλλεται σε όλους τους τομείς, τόσο κοινωνικά όσο και γεωπολιτικά, η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ Α.Ε. και η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στηρίζουν το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ, στη φύλαξη των συνόρων και την αποτροπή στοχευμένης προσπάθειας μαζικής εισόδου παρανόμως εισερχομένων προσώπων στο εσωτερικό της χώρας. 

Περισσότερα...

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»: Η EUROPA λαμβάνει αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό

Στα πλαίσια των εξελίξεων αναφορικά με το ζήτημα του κορονοϊού (Covid-19) στην Ελλάδα, η EUROPA λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των συνεργατών της, για την αποφυγή μετάδοσης του ιού. Τα μέτρα που λαμβάνονται, σχετίζονται άμεσα με τις ισχύουσες κυβερνητικές οδηγίες.

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!