EUROPA THE LAB: Η ποιότητα είναι θέμα εκπαίδευσης και κουλτούρας!

thelab Logo Η Europa και η ΠΟΒΑΣ φροντίζουν διαχρονικά να στέκονται στο πλευρό των κατασκευαστών αλουμινίου σε όλα τα επίπεδα δραστηριότητάς τους. Η αγωνία της ΠΟΒΑΣ και της Europa για το μέλλον του κλάδου και την ανάπτυξή του, γέννησαν το πρόγραμμα EUROPA THE LAB, ένα πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης κατασκευαστών αλουμινίου.

Περισσότερα...

Νέα τηλεοπτική καμπάνια: Συστήματα αλουμινίου Europa! Για όλους, για πάντα! Μια για πάντα!

Η νέα εταιρική καμπάνια «Για όλους, για πάντα! Europa, Μια για πάντα!», με το πρωτοποριακό διαφημιστικό TV Spot διάρκειας 44’’, θα βρίσκεται «στον αέρα» από την Τετάρτη 24/02/21 και για τους επόμενους μήνες, σε όλα τα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας.

TV Spot Europa 2021 1

 

Περισσότερα...

Προβολή του έργου The Duke Boutique Suites στο περιοδικό Ύλη & Κτίριο

Περισσότερα...

Βράβευση της Europa στα Salus & The Kind Hearts Awards 2020

salus intro Ακόμα μια σημαντική διάκριση της Europa στα ετήσια Βραβεία Salus & The Kind Hearts Awards 2020, που διοργανώθηκαν από την New Times την Τρίτη 27/10/20. Το βραβείο για την Europa παρέλαβε η Κα Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν, PR & CSR Manager.

Η Europa βραβεύθηκε για τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) που πραγματοποίησε το 2020 σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, με κεντρικούς πυλώνες την κοινωνία, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον.

 

Περισσότερα...

"ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ" ΜΕ EUROPA!

exoikonomo autonomo logo 02 low

Τα νέα καινοτόμα συστήματα αλουμινίου Europa προσφέρουν λύσεις θερμομόνωσης ανωτέρων συντελεστών, τόσο σε νέες κατασκευές, όσο και σε αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Πληρούν δε τις προδιαγραφές του νέου προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” του ΥΠΕΝ.

Τα νέα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα EOS και ESS και η πλήρης γκάμα ρολών Europa, σε συνδυασμό με σήτες Europa, προσφέρουν λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης στα πλαίσια του "Εξοικονομώ - Αυτονομώ", καθώς και πολλαπλές αισθητικές επιλογές και κατασκευαστικές λύσεις.

Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής έρευνα και στόχευση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, που προσφέρουν τις βέλτιστες λύσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χρήστες, δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων που χαρακτηρίζονται από την εργονομία τους, τις εξαιρετικές επιδόσεις στους τομείς της ενέργειας, ηχομόνωσης και ασφάλειας, αλλά και για την αψεγάδιαστη αισθητική τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο των νέων συστημάτων EOS και ESS από εδώ.

Περισσότερα...

Οδηγός Εφαρμογής «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

 exoikonomnoAutonomo Logo Στις 16.11.20 βγήκε στην δημοσιότητα ο Οδηγός εφαρμογής του Προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» του ΥΠΕΝ.

Εν συντομία ο Οδηγός περιλαμβάνει:

τους όρους και τις προϋποθέσεις.τις απαιτήσεις και τις επιλέξιμες παρεμβάσεις ανά τύπο έργου/κατοικίας.τους όρους χρηματοδότησης.

τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων και το χρόνο ολοκλήρωσης έργων (χρονοδιάγραμμα)*.

 

Περισσότερα...

Προσχέδιο Εξοικονομώ Αυτονομώ & προτάσεις αντικατάστασης Europa

exoikonomo autonomo logo web Το Πρόγραμμα με μια ματιά
Μέσω του Προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» του ΥΠΕΝ μπορούν να επιδοτηθούν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών σε ποσοστό έως και 85% (95% για τις λιγινιτικές περιοχές) με ανώτατο επιλέξιμο προϋπολογισμό:
• 50.000€ ανά επιλέξιμη κατοικία (διαμέρισμα/μονοκατοικία)
• 100.000€ ανά ΑΦΜ ωφελούμενου (όταν πρόκειται για περισσότερες από μία κατοικίες)
• 80.000€ κοινόχρηστων παρεμβάσεων σε πολυκατοικίες

Περισσότερα...

Η Europa στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες και το Σύστημα Υγείας, στα πλαίσια του Covid-19

Η Europa εστιάζει την προσοχή της στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Περισσότερα...

Η Europa ανάμεσα στα «διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Europa αναγνωρίστηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Diamonds of Greek Economy 2020, εντάσσοντας την εταιρία στα «διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας, επιβιώνοντας τόσο την ανοδική της πορεία, όσο και τις υγιείς επιχειρηματικές της πρακτικές τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα...

ΣΤΗΝ EUROPA ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

Η Europa, από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού Covid-19 στη χώρα μας, μέχρι και σήμερα, έχει θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων, αλλά και την υλοποίηση συντονισμένων ενεργειών για να προστατέψει τους εργαζομένους της και τους οικείους τους από τους κινδύνους εξάπλωσης του ιού. 

Περισσότερα...

Europa και Profil Σωληνουργεία “τρέχουν” ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού

DigitalRaceForTheCure

Οι εταιρείες Europa και Profil Σωληνουργεία του Ομίλου Λ. Τζιρακιάν, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (#EuropaCares) αλλά και της ενίσχυσης της ομαδικότητας μεταξύ των εργαζομένων, συμμετείχαν στις 25/09 ως #TeamEuropa και #TeamProfil για πρώτη φορά στον Αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού “Άλμα Ζωής”, μέσω του “Greece Race for the Cure”. 

Η διοργάνωση Race for the Cure αποτελεί τον πλέον επιτυχημένο αγώνα δρόμου με χιλιάδες συμμετοχές πολιτών κάθε χρόνο εδώ και 11 χρόνια, και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με προσήλωση στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Περισσότερα...

Μεγάλη αναδιάρθρωση τιμών! Με υπερανθεκτικά χρώματα Europa, Κάνουμε τον Κόσμο μας Καλύτερο, Μια για πάντα!

 superDurable 01 Η περιβαλλοντική ευαισθησία και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων για την Europa είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες. Για αυτό η μεγάλη διέλαση δεν μένει μόνο σε προθέσεις, αλλά δρα ενεργητικά σε αυτή την κατεύθυνση, αδιάκοπα και σε όλα τα επίπεδα! 
Αναγνωρίζοντας την σημασία των υπερανθεκτικών χρωμάτων στην αναβάθμιση της ζωής των ανθρώπων και πιστή στην αξία της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που απολαμβάνει ο τελικός χρήστης, προχώρησε σε αναπροσαρμογές τιμών σε πληθώρα χρωμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε 101 υπερανθεκτικά χρώματα! Η Europa προτάσσει δυναμικά τα υπερανθεκτικά χρώματα class 2 έναντι των απλών χρωμάτων, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα τους, σε προσιτές τιμές

Περισσότερα...

LED παντού! Συνεχίζουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο

LedLamp LOW  Η Europa προχώρησε σε αντικατάσταση φωτισμού σε όλες τις παραγωγικές της εγκαταστάσεις, τοποθετώντας νέους LED λαμπτήρες τελευταίας τεχνολογίας και χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας σε σχέση με τους συμβατικούς, επιτυγχάνοντας σημαντικά πλεονεκτήματα.

Βάση μελέτης που εκπόνησε το Τεχνικό Τμήμα της Europa, προβλέπεται μείωση της κατανάλωσης ενέργειας της τάξεως του 70% - 80% ετησίως και απόσβεση της επένδυσης μέσα σε 1,5 χρόνο από την ημέρα αποπεράτωσης του Έργου.  
 

Περισσότερα...

Η EUROPA στο “BUILDING THE FUTURE IN GREECE”

cover Η Europa αναλαμβάνει την GOLDEN SPONSORHIP στο διεθνές συνέδριο “Building the Future in Greece” που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani στο Καβούρι στις 24 Ιουλίου και ώρα 18:00.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναπτυχθεί το θέμα του σχεδιασμού και η δυνατότητα υλοποίησης μεγαλοπρεπών έργων στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους, στην κατασκευή σημαντικών οικοδομημάτων ανά τον κόσμο, όπως το Μουσείο του Μέλλοντος, την Expo2020, το ξενοδοχείο «Wafi Sofitel» στο Ντουμπαι και αρκετά ακόμα.

 

Περισσότερα...

Νέα καμπάνια EUROPA «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ EUROPA»

1st post  Η Europa εμπνέει την ασφάλεια και την σιγουριά επί σειρά ετών, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Ήδη από τα μέσα Ιουνίου 2020 είναι στον αέρα η καμπάνια με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε EUROPA», σε μια χρονιά που η αξία της ασφάλειας αποτελεί μονόδρομο.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να αναδείξει έμπρακτα την αξία της Ασφάλειας Europa σε όλα τα επίπεδα, από την παραγωγή του προϊόντος μέχρι το αίσθημα ασφάλειας που δημιουργούν αυτά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε έργο. 

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στην επιτυχημένη αρχιτεκτονική διοργάνωση των βραβείων Δομές

vraveioDomes2020 1  Η Europa για ακόμη μια φορά ήταν χορηγός στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ που διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από το ομώνυμο περιοδικό. Στο πλαίσιο της ίδρυσης του φορέα σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa, τα ‘Βραβεία ΔΟΜΕΣ’ πλέον μετονομάστηκαν σε ‘Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής’. Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2020 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουλίου, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138)

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η εκδήλωση ήταν κλειστή και παρευρέθηκαν μόνο οι αρχιτέκτονες, φιναλίστ των βραβείων. Ωστόσο, η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω των λογαριασμών του DOMa στα social media.

 

Περισσότερα...

Σεμινάρια πυρόσβεσης από την EUROPA

seminario pyrosvesis 5

Στα πλαίσια του Σχεδίου Ασφαλείας που έχει καταρτίσει η Europa, αλλά και του προγράμματος εκπαίδευσης των εργαζομένων της, ολοκλήρωσε τον Ιούλιο το 2ο σεμινάριο πυρόσβεσης, με θέμα «Πυρασφάλεια - οδηγίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών», στην ειδική ομάδα «Πυρασφάλειας Europa», που απαρτίζεται από 70 εργαζόμενους της εταιρείας διαφόρων τμημάτων και ειδικοτήτων.

Περισσότερα...

Βράβευση της Europa στα Health & Safety Awards 2020

image home 900 500 20 full optimized

Η EUROPA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε στα επιτυχημένα Health & Safety Awards, λαμβάνοντας το βραβείο SILVER στην ειδική θεματική κατηγορία του Περιβαλλοντικού Βραβείου (Environmental Award).

Για λόγους ασφαλείας, δεν πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής, αλλά η Europa είχε την ευκαιρία σε προκαθορισμένη ώρα την Τετάρτη 10 Ιουνίου να παραλάβει το βραβείο της στο Irene Bailey Open Air Theater του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce-Deree-Alba), στην Αγία Παρασκευή, που φιλοξένησε με απόλυτη ασφάλεια αυτές τις συναντήσεις.

Περισσότερα...

Προσφορά χρωμάτων και στις σίτες EUROPA και αυτό το καλοκαίρι

Proionta sitas 

Με αφορμή την έλευση του καλοκαιριού, είναι κατάλληλη η στιγμή για αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων σιτών σε υπάρχοντα κουφώματα, αξιοποιώντας την προσφορά χρωμάτων  EUROPA, η οποία ισχύει για κουφώματα, ρολά και σήτες μέχρι και 31 Ιουλίου 2020!

Η EUROPA προσφέρει πληθώρα επιλογών σε προϊόντα σήτας και ανταποκρίνεται με ευελιξία και αμεσότητα, προσφέροντας εύκολες και γρήγορες λύσεις για κάθε κατασκευαστική ανάγκη.

Μια πλήρης γκάμα σητών που καλύπτει κάθε τύπο ανοίγματος, από συρόμενες ή ανοιγόμενες, μέχρι σήτες με ερπύστρια ή οδηγούς:

 

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!